ЗСУ мають план повернення окупованого Криму й остаточного ураження Керченського мосту - ГУР Міноборони

Українські військові мають план повернення окупованого Криму та знищення незаконного зведеного Керченського мосту. Про це в інтерв'ю на телеканалі Київ сказав представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у суботу, 24 серпня, передають Патріоти України.

За словами Юсова, росіяни використовують тимчасово окупований півострів як «велику військову базу». Він додав, що окупований Крим є важливою територією для росіян з погляду логістики. «Хотілося б подивитися на годинник і сказати, що мосту ще залишилося стояти 15 хвилин — але реальність складніша», — сказав представник ГУР.

Як додав Юсов, Сили оборони мають план деокупації півострова, але зазначив, що ці деталі поки що не будуть розкривати. «Безумовно, Сили безпеки й оборони мають плани щодо як деокупації українських земель і півострова, так і знищення всіх речей, які цьому заважають. Ми не даватимемо анонси. Як і не робилося це минулі рази, коли відповідні ураження завдавалися й були ефективними», — зазначили у розвідці.

20 серпня моніторингова група Кримський вітер повідомляла, що росіяни розпочали будівництво вздовж незаконно збудованого Кримського мосту ще однієї споруди, яка нагадує міст.

Заслужили в жорстоких боях над столицею: 40 бригада тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ отримала почесне найменування "Привиди Києва"

субота, 24 серпень 2024, 23:00

40-й бригаді тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ присвоєно почесне найменування "Привид Києва". Президент України Володимир Зеленський вручив бригаді почесну стрічку до бойового прапора, передають Патріоти України з посиланням на Повітряне командуванн...

"Паляниця" паляницею, а ще... Зеленський анонсував "дуже далекобійні" ракети

субота, 24 серпень 2024, 22:17

З далекобійними ракетами буде так само, як з далекобійними безпілотниками, пообіцяв глава держави. В Україні ведеться робота над розробкою вітчизняних далекобійних ракет. Люди працюють 24/7. Про це сказав президент Володимир Зеленський на пресконференц...