ЗСУ мають успіх у наступі на двох південних напрямках та успішно відбивають атаки на сході, - Генштаб

Протягом останньої доби українські війська мають частковий успіх на двох напрямках південного фронту. Про це 23 червня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

"На напрямках Новоданилівка - Роботине та Мала Токмачка - Новофедорівка мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог зосередив основні зусилля на веденні оборони та недопущенні просування наших військ на Оріхівському напрямку, застосовує резерви, намагався відновити втрачене положення", - уточнили в Генштабі.

Водночас Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Особливо важкі бої тривають в районі Білогорівки в Луганській області, а також в районах Сєверного, Авдіївки, Мар’їнки та Побєди на Донеччині.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...