ЗСУ можуть оточити російські війська на Луганщині: Військовий експерт назвав можливий сценарій

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов вважає, що Збройні сили України можуть оточити російські окупаційні війська в Луганській області. Умови для цього створюють одночасні просування наших захисників біля Сватового та Кремінної, передають Патріоти України.

Про це Снєгирьов сказав в інтервʼю ТСН. Він зазначив, що, за різними оцінками, в оточення можуть потрапити від 15 до 30 тисяч російських загарбників.

"Одночасні просування і з району Кремінної, і з району Сватового фактично створюють умови для оперативного оточення російського угруповання, яке зосереджено у конгломераті великих міст: Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне й Попасна", – розповів експерт.

Снєгирьов пояснив, що після того, як перерізаються шляхи постачання, угруповання ворога опиняються в кільці. У такому випадку в ЗСУ не буде потреби у штурмі міської забудови Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного й Попасної. "Немає потреби в лобових штурмах цих міст", – зазначив Снєгирьов.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...