ЗСУ можуть відкинути армію РФ на довоєнні позиції до 2023 року: Ходжес озвучив прогноз

Збройні сили України здатні "відібрати" у Росії всі її територіальні завоювання, зроблені під час повномасштабного вторгнення. Окупантів можуть відкинути на довоєнні позиції вже до 2023 року. Таку думку висловив генерал-лейтенант, колишній командувач Сухопутних сил США в Європі Бен Ходжес, передають Патріоти України.

Його на своєму Telegram-каналі процитував український журналіст Андрій Цаплієнко, зазначивши: прогнози Ходжеса про війну часто збувалися. За словами генерал-лейтенанта, Україна може відкинути російські війська на довоєнні позиції, оскільки армія окупантів виснажена.

"Росіяни виснажені. На цей момент вони не мають іншої стратегії, крім того, що вони зараз роблять", – заявив Ходжес. Цаплієнко зі свого боку зазначив, що хоче вірити екскомандувачу військ США в Європі.

"Він один із небагатьох моїх співрозмовників, який ще у 2021 році попереджав про повномасштабне вторгнення росіян і точно описав, як та де окупанти будуть проводити свої операції. У квітні минулого року він, на жаль, не помилився. Сподіваюся, зараз він теж не помиляється. На щастя", – написав журналіст.

"Це серце України, і ми знаємо...": ЗСУ готують нові бригади, частину з них розгорнуть для захисту Києва, - Павлюк

п’ятниця, 10 травень 2024, 16:56

Сухопутні війська готують нові бригади для підготовки до наступу росіян. Частину з них розгорнуть для захисту Києва, заявив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк в інтерв'ю The Economist. Як йдеться у матеріалі, одне з найневідкладніших завдан...

Ефект відчутний: Розвідка Британії розповіла, як втрати РФ у війні проти України вплинули на парад 9 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 16:26

Розвідка Великої Британії проаналізувала вплив, який на парад 9 травня у Москві мали втрати російської армії у війні проти України. Про це йдеться в розвідувальному огляді британського Міноборони за 10 травня. Відомство зазначає, що паради до російсько...