ЗСУ на Донбасі збили російський Су-25, котрий атакував українські позиції

У Донецькій області українські військові збили російський Су-25. Сталася ця подія на Покровському напрямку, передають Патріоти України з посиланням на ОСУВ "Хортиця".

"На Покровському напрямку українські військові збили російський бойовий літак Су-25, який намагався обстрілювати позиції підрозділів Сил оборони", - йдеться у повідомленні.

Літак збили воїни-зенітники з окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Як зазначили військові, Су-25 "вже палає в степах українського Донбасу".

Зеленський заявив, що "гаряча фаза" війни може закінчитися до кінця року

п’ятниця, 19 липень 2024, 19:19

Весь світ повинен чинити тиск на Росію, щоб переконати її сісти за стіл і розглянути можливість припинення війни. Як інформують Патріоти України, про це в інтерв'ю ВВС заявив президент України Володимир Зеленський. . "Це не означає, що всі території в...

Ворог витягує старі й нові зразки озброєння: Згурець висловився про знищення "Мальви" на Харківщині

п’ятниця, 19 липень 2024, 18:50

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що нові зразки озброєння РФ перебувають під постійним прицілом й ураженням ЗСУ. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог на...