ЗСУ на Херсонщині знищили російсько-іранський пункт управління безпілотниками. За добу на півдні України по ворогу завдано 147 ракетно-артилерійських ударів

За минулу добу на півдні України уражено райони зосередження сил та засобів окупантів у кількох населених пунктах. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 147 вогневих завдань, а авіацією відпрацьовано два результативних вильоти.

Орієнтовні втрати противника протягом бойового дня:

  • 14 рашистів,
  • 3 одиниці авто-бронетехніки,
  • пункт управління БпЛА,
  • 3 склади з боєприпасами в Бериславському і Херсонському районах.

Решта результатів ураження дорозвідується.

«За уточненою інформацією, підтверджено ураження противника за попередні дні в Каховці, де внаслідок удару по будівлі базування підрозділу окупантів із 200 рашистів завдано суттєвих втрат. Наслідки ворог ретельно приховує, в місті посилено адміністративно-поліцейський режим та тиск на місцеве населення», – повідомляє «Південь».

У Бериславі від місцевих мешканців окупанти вимагають примусової евакуації до 10 листопада. Окупанти знов шантажують техногенною катастрофою щодо можливого руйнування Силами оборони України дамби Каховської ГЕС.

Корабельний склад країни-агресорки в Чорному морі змін не зазнав та складається з трьох кораблів, серед яких жодного ракетоносія. Море продовжує штормити, що може сприяти винесенню мін, підрив яких можливий мимоволі на мілководді.

Загрози ракетних ударів, атак дронами-камікадзе та ракетно-артилерійських обстрілів по районах, що в зоні досягання відповідної ворожої зброї, залишаються актуальними.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...