ЗСУ набирають бажаний розгін: Втрати РФ у лютому 2024 стали найвищими з початку війни, - розвідка Британії

У середньодобова кількість утилізованих окупантів в Україні в останній місяць зими склала в середньому 983 200-х на добу.

Втрати армії Росії за лютий досягли рекорду з початку повномасштабної війни проти України. Окупанти втрачали в середньому 983 людини вбитими та пораненими на день. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони Великої Британії в соцмережі Х.

Зазначається, що такі цифри свідчать про схильність країни-агресора до війни на виснаження.

За інформацією британської розвідки, лютий 2024 року став найрезультативнішим зі знищення особового складу армії РФ.

У відомстві наголосили, що збільшення середньоденної норми втрат Росії відображає наміри країни-агресора продовжувати масштабну та виснажливу війну.

Росія почала втрачати більше людського ресурсу, однак отримала замість цього результат по всій лінії фронту. Російські загарбники збільшили тиск на позиції українських військ по всьому фронту, констатувала британська розвідка.

У Міноборони Британії зазначили, що на сьогодні втрати Росії вбитими та пораненими під час повномасштабної агресії проти України перевищують 355 тисяч осіб.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...