ЗСУ намагаються прорвати кордон у Бєлгородській області РФ, в бій кинуто сотні людей, - росЗМІ

Українські війська нібито намагаються прорвати кордон у районі села Нехотєєвка у Бєлгородській області РФ. Там триває бій між російськими прикордонниками та українськими військовими. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

За даними російського Mash, ЗСУ у складі близько 500 осіб намагаються прорватися в районі Нехотєєвки та КПП "Шебекіно" Бєлгородської області.

Судячи з перехоплених радіопереговорів, як пише ЗМІ, у складі ЗСУ нібито є іноземні найманці з Польщі, Грузії та США.

Як зазначає Mash, біля Нехотєєвки триває бій - там українські солдати чисельністю до 200 осіб на кількох БМП висадилися на позиції біля держкордону і спробували його пройти.

Також у той самий час близько 300 українських воїнів нібито пішли на російський пропускний пункт "Шебекіно". Там також іде бій.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков підтвердив інформацію росЗМІ про прорив кордону українськими військами.

За даними Міністерства оборони РФ, ситуація на кордоні залишається складною, але контрольованою.

Гладков зазначив, що російськими військовими нібито проводяться планові роботи.

"Існують міжнародні норми": У МВС Молдови розповіли, чому не затримали нардепа-втікача Дмитрука

вівторок, 27 серпень 2024, 14:04

Народний депутат України Артем Дмитрук, перетинаючи кордон із Молдовою, не повідомив, що є чинним парламентарієм. Про це в інтерв'ю Радіо Свобода 27 серпня повідомив міністр внутрішніх справ Молдови Адріан Ефрос, передають Патріоти України. За словами ...

ЗСУ намагаються прорвати кордон у Бєлгородській області РФ, в бій кинуто сотні людей, - росЗМІ

вівторок, 27 серпень 2024, 12:10

Українські війська нібито намагаються прорвати кордон у районі села Нехотєєвка у Бєлгородській області РФ. Там триває бій між російськими прикордонниками та українськими військовими. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. . За даними росі...