ЗСУ наступають на Луганщині, лінія фронту поступово наближається до Рубіжного та Кремінної, - Гайдай

У Луганській області йдуть важкі бої, сили оборони України продовжують рухатися вперед. Лінія фронту поступово просувається до великих окупованих міст регіону - Кремінної та Рубіжного, передають Патріоти України.

Наступ ЗСУ сповільнюється через те, що загарбники замінували всі території і стягують резерви. Про це заявив керівник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що жителі захоплених Рубіжного і Кремінної чують звуки бойових дій біля своїх міст. Лінія фронту поступово просувається.

"Досить запеклі і важкі бої відбуваються зараз на Луганщині. Але в місцевих пабліках ми читаємо про те, що місцеві жителі чують вже досить голосно бої біля великих міст – і в Рубіжному, і в Кремінній. Це свідчить про те, що лінія фронту потроху просувається до наших великих міст", - зазначив Гайдай.

Також Сергій Гайдай підкреслив, що наступ ЗСУ сповільнюється через те, що ворог підтягнув резерви, спорудив оборонні редути і замінував території. Росіяни несуть великі втрати.

Українські військові збили черговий Су-25 окупантів на Донеччині

субота, 11 травень 2024, 17:45

Українські військові зі 110 окремої механізованої бригади збили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", перед...

"Стратегічно противник може створити угруповання...": Генерал Романенко назвав три сценарії, які ворог може готувати для Харківщини

субота, 11 травень 2024, 17:25

На півночі Харківської області тривають бої за двома напрямками. ЗСУ організували систему оборони і підтягнули на цю ділянку фронту резерви. Наразі у районі тривають бої. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив засновник БФ “Закриємо небо України”...