ЗСУ отримали ще один модернізований МіГ-29

Літак передали Повітряним Силам відповідно до державного оборонного замовлення.

27 березня ц.р., черговий модернізований та капітально відремонтований винищувач МіГ-29 сів на смугу рідного летовища, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Роботи були виконані на Державному підприємстві «Львівський Державний авіаційно-ремонтний завод» (ЛДАРЗ), що входить до складу ДК "Укроборонпром".

Відзначається, що міжремонтний ресурс модернізованого МіГ-29 складе щонайменше 8 років із можливістю продовження до 12-ти. "Відновлена, відремонтована та модернізована техніка й надалі надходитиме в авіабригади", - наголосили в пресслужбі Командування Повітряних Сил.

Варто також додати, що цього року це уже не перший винищувач, що поповнив бойовий склад тактичної авіації Повітряних Сил.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...