ЗСУ переходять до наступу на Запоріжжчині

Лінія фронту вирівнюється на нашу користь, ведуться позиційні бої. Українські військові мають намір тиснути на супротивника та рухатись уперед.

Українські військові переходять від оборони до наступальних дій у Запорізькій області, передаютьПатріоти України.

На Запорізькому напрямку українські захисники подекуди переходять від активної оборони до наступальних дій. Про це повідомив командир підрозділу Азов Родіон Кудряшов в ефірі Еспресо.TV.

"У деяких випадках ми переходимо від активної оборони до маленьких, але наступальних дій. Ми просуваємо передові позиції і тиснемо ворога якнайдалі", - зазначив Кудряшов.

Він додав, що противник обстрілює не лише позиції ЗСУ, а й мирні села, що розташовані на передовій. Командир наголосив, що лінія фронту вирівнюється та ведуться позиційні бої, проте українські підрозділи планують ламати супротивника.

"Ініціативні групи провокуватимуть ворога, виявлятимуть вогневі точки і придушуватимуть їх. Важливо проявляти ініціативу, забирати динаміку, тиснути на супротивника по всій лінії зіткнення та рухатися вперед", - заявив Кудряшов.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...