ЗСУ "покришили" спецзагін РФ - знищено підрозділ "елітних" військ окупантів

З метою підтримки дій наземних угруповань українська авіація за добу здійснила більше 5 ударів, в ході яких була знищена бойова техніка, засоби РЕБ, ППО і значна кількість живої сили РФ на Донецькому та Південнобузькому напрямках, передають Патріоти України.

Підрозділами протиповітряної оборони українських військ на різних напрямках знищено один вертоліт, три БПЛА і п'ять крилатих ракет Калібр, йдеться в опублікованому в Facebook зведенні Генерального штабу Збройних сил.

Уточнюється, що ракетні війська і артилерія Сил оборони продовжують виконувати завдання контрбатарейної боротьби, порушення системи управління і логістичного забезпечення противника. Завдано ударів по трьох пунктах управління. Знищено один об'єкт розміщення особового складу противника.

"Так, в зону ураження потрапив підрозділ російських спецпризначенців. Інформація щодо втрат уточняється", - зазначають у Генштабі. Також знищена техніка радіоелектронної боротьби і склад боєприпасів, чим значно знижені можливості противника по веденню наступальних дій.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...