ЗСУ посиляться! Північна Македонія передала Україні танки Т-72

Міністерство оборони Північної Македонії підтвердило інформацію про передачу Україні танків Т-72. Кількість наданої техніки у відомстві не уточнили, передають Патріоти України.

В оборонному відомстві зазначили, що мовиться про танки "третього покоління" із батальйону, який незабаром планується розформувати. Наразі конвой важкої техніки перебуває на шляху до України.

Про кількість переданих машин македонське Міноборони не поінформувало. Проте, відомо, що в арсеналі армії країни є 31 танк такого типу. Цікавим є те, що ці танки Північній Македонії у 2000 році передала Росія. Тепер ж вони будуть допомогати знищувати путінську армію, яка насмілилася прийти в Україну.

Так і не запрацював? Чи буде продовжено американський ленд-ліз для України: У МЗС дали відповідь

субота, 27 квітень 2024, 10:30

Майже два роки тому президент США Джо Байден підписав акт про ленд-ліз для України, який передбачав передачу американської зброї через механізми оренди або позики, передають Патріоти України. Однак його так і не було застосовано, термін дії документа ...

Небо стане захищенішим: Остін сказав, скільки літаків F-16 отримає Україна у 2024 році

субота, 27 квітень 2024, 9:44

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом, передають Патріоти України. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засіданн...