ЗСУ посилюються: Три вертольоти Мі-17 від США вже прибули в Україну

Три вертольоти Мі-17 з Сполучених Штатів прибули в Україну і вже виконують бойові завдання. Про це повідомив кореспондент американського журналу Foreign Policy Джек Детч, передають Патріоти України.

Це перші з 11 вертольотів Мі-8 і Мі-17, поставки яких передбачені пакетом американської військової допомоги на суму 800 мільйонів доларів.

Також в Україну вже прибули 60% з 209 тисяч снарядів для 155-мм гаубиць, які були обіцяні Україні в рамках цього пакету.

Журналіст додав, що 74 з 90 гаубиць, переданих Україні Сполученими Штатами, вже знаходяться на полі бою. Також за останні 24 години союзники відправили 10 літаків військової допомоги Україні.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...