ЗСУ працюють! На Донбасі вночі "злетіли" в повітря два склади російських загарбників (відео)

У ніч проти 9 липня на окупованих територіях Донбасу в черговий раз сталася пожежа на військових складах ворога. Зокрема, боєприпаси горіли в Харцизьку Донецької та Кадіївці Луганської області, передають Патріоти України.

Відповідні відео були оприлюднені в мережі. За свідченнями очевидців, у районі розташування складів спостерігалися "хлопки" та "феєрверки". Так, унаслідок детонації ворожих боєприпасів два склади армії РФ просто злетіли в повітря.

Раніше в Росії підтвердили знищення складу боєприпасів в окупованому Шахтарську. У результаті точного удару Збройних сил України там здетонували снаряди ворога.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...