ЗСУ працюють! У Мелітополі пролунав потужний вибух на аеродромі, де базуються окупанти (фото, відео)

У тимчасово окупованому російськими військами Мелітополі вночі та вранці 3 липня прогриміли гучні вибухи. Місто огорнув густий дим. Агентство "РІА Мелітополь" опублікувало в Telegram-каналі серію фото та відео з місця подій, передають Патріоти України.

"В окупованому Мелітополі завдано масованого удару по аеродрому, де базуються загарбники. Чекаємо підтвердженої інформації", - йдеться у повідомленні.

Аеродром розташований в мікрорайоні Авіамістечко. Очевидці зняли на камеру серію нічних спалахів і густий дим, що огорнув місто вранці після вибухів.

Вибухи в Мелітополі 3 липня прогриміли на аеродромі / Фото t.me/riamelitopol

Російські пропагандистські ресурси заявили, що українські війська "двічі за ніч обстріляли Мелітополь": перший обстріл стався о 03:15 неділі, другий – близько 05:00.

Вони стверджують, що під удар потрапив мікрорайон Авіамістечко, але не вказують про "прильоти" по самому аеродрому, де розмістилися окупанти.


Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...