ЗСУ працюють! Українські військові показали знищення повітряної цілі із ЗРК "Бук" (відео)

Підрозділ зенітників знищили ворожу повітряну мету із ЗРК "Бук". Про це повідомляє повітряне командування "Захід" Повітряних сил України у Фейсбуці, передають Патріоти України.

Як заявили в публікації, на кожну активізацію ворога зенітники мають свою відповідь. Бойовий дух українців не гасне ні на мить. На відео показують роботу зенітно-ракетного комплексу "Бук", який успішно знищує ворожу ціль.

Військові відрапортували про успішну поразку мети. На кадрах зображено пуск ракети, яка за кілька секунд вражає мету шляхом підриву бойової частини зенітної ракети біля об'єкта. У виданні "Мілітарний" припускають, що бійці ліквідували ворожий безпілотник, що йшов на відносно низькій висоті.

ЗРК "Бук" — це багатофункціональний зенітний ракетний комплекс середньої дальності. Він призначений для знищення літаків, крилатих ракет, гелікоптерів та інших об'єктів.

"Троянський кінь": Політолог пояснив, чому Китаю зараз вигідно підтримувати Росію

середа, 24 квітень 2024, 10:30

Китай відправить на саміт до Швейцарії щонайбільше свого спеціального представника, який, ймовірно, буде не учасником процесу, а "наглядачем". Таку думку висловив політолог Олег Лісний, передають Патріоти України. Він заявив, що Росія намагається вмови...

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...