ЗСУ продовжують наступальні дії: Сирський побував в Бахмуті та зробив важливу заяву

Сили оборони України продовжують наступальні дії на флангах поблизу Бахмута Донецької області. Про це заявив командувач Сухопутними військами Збройних сил України, генерал-полковник Олександр Сирський після того, як побував на Бахмутському напрямку, передають Патріоти України.

"Відвідав наших воїнів і командирів на передовій. Подякував і відзначив воїнів 3 ОШБр, 5 ОШБр, 30 ОШБр, 56 ОМПБр, 93 ОШБр, які щодня знищують ворога", - зазначив він.

За його словами, під час роботи спільно з командирами детально спланували дії та подальшу стратегію : "Оборонна операція триває". "Попри те, що ми зараз контролюємо околиці міста, значення його оборони не втрачає сенсу. Надалі це надасть нам можливість входу в місто, коли відбудеться зміна оперативної обстановки на фронті", - ще раз підкреслив він.

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...

Сама запропонувала допомогу: Харків'янка готувала інформацію для програм Скабєєвої та Соловйова

середа, 1 травень 2024, 12:43

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдовувати збройну агресію Росії проти України. За даними слідства, жінка через соцмережу "ВКонтакте" звернулася до російського воєнного кореспондента та ...