ЗСУ просуваються! Військові показали прапор України над селом Велика Комишуваха (відео)

Українські воїни продовжуть звільняти Харківщину від російської окупації. Український прапор замайорів над селом Велика Комишуваха Барвінківського району, яке було захоплене окупаційною армією упродовж кількох місяців, передають Патріоти України.

Захисники України зайшли у село 10 вересня. Вони показали момент підняття прапора навідео. "10 вересня 2022 року спецпідрозділ "Альбін" разом з Вижницьким 93 героїчним батальйоном ТрО зайшли у село Велика Комишуваха. Тепер це село під нашим контролем. І тут на хаті замайорів прапор України", – розповів один з воїнів.

"Хлопці, Слава Україні!" - вигукнув він - і отримав у відповідь багатоголосе "Героям Слава!". На кадрах видно, як на даху одного з будинків захисник піднімає український стяг. Його побратими спостерігають за ним знизу.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...