ЗСУ провели денацифікацію окупантів: Зеленський розповів про колосальні втрати російської армії

Президент України Володимир Зеленський розповів, що Росія завчасно виправдовувала масові вбивства мирних жителів України. Зокрема, вони назвали це денацифікацією. Як сказав президент в інтерв'ю для турецького каналу Habertürk, російських військових з початку війни загинуло понад 10 тисяч, передають Патріоти України.

"Це ще раз доводить, що вони збиралися знищувати Україну і називали це денацифікацією. Але хочу вам сказати ще раз, що вони повели себе як нацисти, їх загинуло сьогодні, цих військових нацистів понад 10 тисяч, якщо задум був у цьому, то я вважаю, що наші військові провели денацифікацію", - додав президент.

Зеленський розповів, що готовий до зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним заради закінчення війни. "Може бути зустріч у Стамбулі. Я думаю, що неважливо, з чого ми почнемо. Важливо, чим ми закінчимо. Тут я повинен бути як президент досить прагматичним. Є речі, про які нам потрібно спробувати домовитися", – заявив Зеленський.

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...

Потік 500-х окупантів посилюється: У ГУР назвали кількість дезертирів з армії Росії та звідки тікають найчастіше

понеділок, 29 квітень 2024, 17:30

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з Південного військового округу окупаційної армії РФ досягла 18 тисяч осіб. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в понеділок, 29 квітня. . За даними розвідки, лев...