ЗСУ провели успішну атаку на Зміїному - завдали понад десять влучних уражень по окупантам

Українські військові продовжують операцію на Зміїному, вночі було завдано понад 10 влучних уражень по острову. Про це на брифінгу повідомила начальник об'єднаного координаційного прес-центру сил охорони та оборони півдня України Наталія Гуменюк,передають Патріоти України.

"Ми продовжуємо операцію на Зміїному", - зазначила вона. За словами Гуменюк, цієї ночі українськими силами було завдано понад 10 влучних уражень по острову.

"Ми дорозвідуємо результати уражень, але вже зараз маємо перший звіт про те, що вчергове уражено ще один зенітно-ракетний комплекс "Панцир-С1", - уточнила очільниця прес-центру.

Вона також нагадала, що під час попередніх ударів по острову було знищено радіолокаційну станцію, що є досить суттєвим ураженням для окупантів на острові, а також два ЗРК "Панцир-С1". "Військова операція розрахована на досить тривалий час та на абсолютне вивільнення острова від окупантів", - підкреслила Гуменюк.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...