ЗСУ радять їм не зупинятися: У Росії військовий вбив товариша по службі пострілом у голову

У військовій частині під Москвою російський військовий під час сварки вбив товариша по службі пострілом у голову. Інцидент стався вранці 18 грудня в місті Клин. Про це повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Зазначається, що між військовими стався конфлікт, під час якого один із них дістав пістолет і вистрілив у голову товаришу по службі. За попередніми даними, убитий був інженером. Його тіло виявили у приміщенні автомобільної служби військової частини.

Невдовзі стрільця знайшли – ним виявився бортовий технік гелікоптера. За словами затриманого, він розмовляв з інженером, але потім між ними спалахнула сварка, і він вистрілив у військового з пістолета "Макарова".

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...