ЗСУ рознесли спостережний пункт РФ під Бахмутом - ліквідовано 25 окупантів (відео)

Українські воїни розгромили спостережний пункт російських окупантів поблизу Бахмута Донецької області. Знищено 25 окупантів, передають Патріоти України.

Як повідомили у Національній гвардії, з цього спостережного пункту велось корегування мінометного та артилерійського вогню по місту. Присутність ворога виявила аеророзвідка підрозділу "Хартія", вогневе ураження наносили артилеристи ЗСУ, управління вогнем здійснювали нацгвардійці. Орієнтовні втрати противника склали 25 осіб.

"Після обльоту дроном ворожих позиції було знайдено спостережний пункт звідки велось спостереження та корегування вогню мінометів по наших позиціях. Після цього ми навели туди наші гаубиці. З першого ж влучення рознесли цю СП. Повторний обліт дроном показав, що противник намагається розібрати завали та запрошує по радіозв’язку допомогу. Ми не лишились осторонь і допомогли, чим могли: накрили там все, що дістали. Після того, там ніхто не ворушився", — розповів офіцер НГУ Ярослав.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...