ЗСУ стануть набагато потужнішими: Експерт спрогнозував терміни контрнаступу

ЗСУ стануть набагато потужнішими: експерт спрогнозував терміни контрнаступу

Армія української держави у липні може перейти у контрнаступ на деяких фронтах, розповів голова всеукраїнської громадської організації "Україна в НАТО", член Атлантичної ради Юрій Романюк, передають Патріоти України.

Експерт попередив, що будуть і фронти, які відволікають. "…Станом на липень ЗСУ стануть набагато потужнішими не в кількісному складі і не в забезпеченні озброєннями, а якісно, на відміну від російської армії…", - зазначив співбесідник.

За його словами, маючи не тисячу реактивних систем залпового вогню, а лише 400 гаубиць, самохідних артилерійських установок та інших РСЗВ, які Україні нададуть партнери, наша країна зможе вражати ворога з ефективністю, вищою у десятки разів.

"…Щодо людського ресурсу, то Україна має перевагу як мінімум 1:4 - 1:5. Тому я прогнозую, що у липні українська армія на деяких фронтах зможе перейти у контрнаступ…", - сказав Романюк.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...