ЗСУ стрімко відвойовують і Донбас: Гайдай розповів, які хороші новини сьогодні чекає з рідної Луганщини

Після панічного відступу з Ізюму, котрий самою природою визначений як місто-фортеця, розбиті окупанти наразі не здатні закріпитися на рівнині північної Луганщини.

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай прогнозує "чудові новини" з поки що окупованих росіянами Сватового, Кремінної та Рубіжного найближчим часом. Про це напередодні ввечері, у суботу 10 вересня, він повідомив в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Не треба очікувати, що завтра ми звільнимо всю Луганську область. Але поступ величезний. Бої йдуть досить важкі, але окупанти тікають зі всіх населених пунктів. Найближчим часом, можливо, вже й завтра, ми почуємо чудові новини зі Сватового, з Кремінної, з Рубіжного", - сказав він.

Гайдай поділився, що цілий день у суботу отримує інформацію про втечу з області як окупантів, так і зрадників.
"Вони не тільки тікають зі Сватового, зі Старобільська, з Троїцького, вони ще збирають речі та їдуть з українських міст Луганщини, яка окупована з 2014 року - Алчевськ та Луганськ. Вони збирають свої родини та відправляють у бік Росії", - розповів голова ОВА. Він зазначив, що на кордоні з РФ утворилися величезні черги з охочих виїхати з України.
Гайдай також розповів, що минулої ночі партизани в окупованій Кремінній повісили український прапор над адміністрацією. "І він все ще висить. Тобто нікого з окупантів немає у місті, а колаборанти бояться його знімати", - розповів голова ОВА.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...