"ЗСУ треба відсунути на 500 км": Пушилін після феєричних провалів розмріявся про захоплення України по Дніпро

Маріонетковий ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін розмріявся про захоплення України "хоча б по Дніпро", передають Патріоти України.

Як повідомляє пропагандистське видання "РИА Новости", Пушилін мріє, що українські війська будуть відсунуті "на 500 км від адміністративних кордонів нових регіонів" (тобто Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей).

"Вони (українські війська) готові йти до кінця та застосовувати все необхідне, як політично, так і у питаннях військового характеру. Якби ми захотіли вийти на адміністративні кордони, але противник не зупинеться. Продовжаться диверсії та обстріли. Ситуація диктуватиме необхідність відсувати далі противника. Виникає питання: на скільки відсувати, щоб не обстрілювалися наші населені пункти? Як мінімум, зараз це 500 км. Ми розуміємо карту України та розуміємо, що рубіж може бути по Дніпру", - заявив Пушилін.

Втім, ватажок "ДНР" зазначає, що на цьому рубежі окупантам не треба зупинятися. Він досі мріє про захоплення всієї України. "На мою думку, поки не буде "звільнена" Україна повністю, ситуація не закінчиться", - заявив Пушилін, додавши, що навіть одна незахоплена область може стати плацдармом для нових наступів.


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...