ЗСУ уразили ракетами Storm Shadow три командні пункти російських військ - Генштаб

Сили оборони України уразили ракетами Storm Shadow та реактивними снарядами GMLRS три командних пункти російських окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України.

Зазначається, що днями уражено командні пункти 35-ї та 27-ї окремих мотострілецьких бригад, а також один з командних пунктів 2-ї загальновійськової армії ЗС РФ. Результати ударів уточнюються, говорять у Генштабі.

Бойову роботу виконали підрозділи Повітряних сил та ракетних військ і артилерії ЗСУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Генштаб не уточнює місця та дати ударів.

Це вже «зрада» – чи ще ні?

субота, 5 жовтень 2024, 15:49

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...

ЗСУ уразили ракетами Storm Shadow три командні пункти російських військ - Генштаб

субота, 5 жовтень 2024, 14:42

Сили оборони України уразили ракетами Storm Shadow та реактивними снарядами GMLRS три командних пункти російських окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. Зазначається, що днями уражено командні ...