ЗСУ успішним ударом знищили ворожий польовий артилерійський склад разом з окупантами на Херсонщині

Збройні Сили України продовжують знищувати озброєння російської армії та їх самих на окупованих територіях. Зокрема, у ніч проти 20 липня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ ударили по військовій техніці окупантів та ворожому польовому артилерійському складу в районі Дослідного Херсонської області. Про це йдеться у зведенні оперативного командування "Південь", передають Патріоти України.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань тільки за цю ніч забезпечено зменшення ворожої армії на 11 рашистів і гаубицю "Мста-Б" із тягачем, а також знищено польовий артилерійський склад в районі Дослідного на Херсонщині.

За словами спікера ОК "Південь" Владислава Назарова, остаточні втрати російської армії уточнюються. Він додав, що воєнна обстановка на півдні України складна, динамічна, але контрольована. Ворог намагається втриматися на рубежах оборони, які попередньо облаштував і продовжує укріплювати.

"Звісно, не все оголошується публічно": Глава МЗС Латвії натякнула, що Україна має право бити західною зброєю по території Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:30

Україна має повне право завдавати ударів по території держави-агресорки - Росії. При цьому деякі з західних партнерів не проти того, аби робили українські воїни це за допомогою західних озброєнь. Окремі країни Заходу вже надали відповідні дозволи украї...