ЗСУ вдало попрацювали! Ще один склад російських окупантів у Чорнобаївці знищено

п'ятницю, 22 липня, в Чорнобаївці на Херсонщині був знищений черговий склад боєкомплекту окупантів. Про це в ефірі телемарафону FreeДОМ повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань,передають Патріоти України.

"Офіційна інформація - вчора ще мінус один склад рашистів у Чорнобаївці", - зазначив він. Також Хлань зазначив, що зараз в Херсонській області почалася друга хвиля евакуації. Люди стурбовані через велику присутність російських військ.

"Нова Каховка та передмістя... Зараз люди масово евакуюються після вибухів на складах окупантів. Вони там за попередні місяці зробили собі там заміну збройного хаба, який раніше розміщували в Чорнобаївці. Вони зробили цей хаб у Новій Каховці, де наші Збройні сили досить вдало все знищили", - зауважив він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...