ЗСУ вдарили по "кублу" окупантів на півдні - звідти вивезли дві вантажівки з трупами

Збройні сили України завдали удару по будівлі з 500 російськими окупантами у Херсонській області, звідти вивезли дві вантажівки трупів, передають Патріоти України.

У повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook щодо оперативної інформації станом на 06:00 зазначається про підтвердження ураження Силами оборони району зосередження окупантів у Херсонській області.

"В районі населеного пункту Дніпряни, по будівлі, де знаходилось до 500 окупантів, завдано високоточного удару. За його результатами до Таврійська вивезли дві вантажівки загиблих загарбників", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі зауважили, що до найближчого шпиталю було доправлено 56 важкопоранених, з яких, незабаром, померли ще 16 осіб. Остаточна інформація щодо втрат окупантів уточнюється.

Білий дім припускає підготовку РФ до масштабнішого наступу на Харків - Джон Кірбі

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:40

Російські окупанти, ймовірно, готуються до того, щоб провести більш масштабний наступ на Харків. Про це заявив координатор Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg. Ро...

Запросив особисто Зеленський: Папа Римський на саміті миру може зустрітися з давнім суперником

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:31

Президент України Володимир Зеленський особисто запросив на Саміту миру, який відбудеться в червні у Швейцарії, Вселенського патріарха Варфоломія. Про це він повідомив під час традиційного вечірнього звернення в п’ятницю, 10 травня, передають Патріоти ...