ЗСУ вдарили по окупантах із гармат 152 калібру на відстані понад 20 км (відео)

Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади знищують російських окупантів на полі бою. Захисники країни успішно застосовують проти ворога 152-мм артилерію.

Водночас велика відстань до противника не є перешкодою для українських військових. Відео з роботою артилерії по ворогові опублікував Telegram-канал 128-ї бригади.

У 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді розповіли, що військовослужбовці знищують ворога з гармат 152 калібру на відстані понад 20 км.

На відео показано, як бійці ведуть одиночний та батарейний артилерійський вогонь по позиціях російської армії. Також за допомогою безпілотника ведеться спостереження за місцями прильоту по ворогові.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...