ЗСУ від Харкова до Херсона можуть завдати удару по армії РФ - на ворога очікує операція "Цитадель"

Події військової операції 1943 року "Цитадель", коли радянські війська завдали флангового удару в бік наступаючим нацистським підрозділам, можуть повторитися на війні Росії проти України. Нищівний випад можуть зробити ВСУ по російських військах на 700 кілометровій лінії фронту, яка йде від Харкова до Херсона, передають Патріоти України.

В українському Генштабі працюють сильні фахівці, а мобілізованих третьої хвилі готують до серйозної операції. За підсумком у Москві повинні зрозуміти, що претензії на українські території катастрофічно небезпечні як для російських військ, так і для Кремля. Про це заявив військовий журналіст Владислав Селезньов.

На YouTube-каналі Україна 24 він розповів про те, що українські війська можуть повторити хід радянської армії під час операції "Цитадель" 1943 року. Тоді було завдано серйозного удару в бік наступаючим нацистським військам.

"Німецько-фашистські війська намагалися штурмувати добре укріплені бойові позиції радянської армії, а у той же час інші підрозділи радянської армії завдали флангового удару в бік наступаючим фашистським військам. І тим самим створили дуже серйозну небезпеку взагалі для всіх сил і засобів, залучених до цієї операції на цій ділянці фронту", - нагадав Селезньов.

За його словами, на повторення подій вказує підготовка мобілізованих третьої хвилі до активних бойових дій і використання зброї, яку надає Захід. Росія у такій ситуації може зіткнутися з негативними для себе подіями.

"Хлопці завершують етап підготовки до участі в активних бойових діях, є відповідні ресурси, які ми отримуємо від наших західних партнерів. Куди саме буде спрямована ця міць високомотивованих українських військовослужбовців, які пройшли відповідну підготовку - незрозуміло. І, може бути, що на російських генералів очікують дуже неприємні сигнали і варіанти розвитку наступних подій", - зазначив журналіст.

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...