ЗСУ відбили атаки окупантів у районі Бахмута й Соледара, - Генштаб

Минулої доби, 14 січня, підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах 14 населених пунктів.

Серед них міста Бахмут і Соледар на Донеччині. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 15 січня.

Атаки захисники відбили і в районах населених пунктів Макіївка й Білогорівка Луганської області та Верхньокам'янське, Спірне, Білогорівка, Сіль, Кліщіївка, Новобахмутівка, Красногорівка, Водяне, Майорськ і Мар'їнка Донецької області.

"Противник не полишає намірів повністю захопити Донецьку область, зосереджує основні зусилля на наступальних діях на Бахмутському напрямку. Також веде наступ на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп'янському – намагається покращити тактичне положення", – додали в Генштабі.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...