ЗСУ відбили штурм біля Богородичного, а на Бахмутському напрямку - атаку ДРГ: Зведення Генштабу

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли оперативну інформацію про ситуацію на Донбасі. Там російські окупанти не припиняють обстрілів українських позицій.Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ за 20 червня, передають Патріоти України.

На Слов’янському напрямку основні зусилля окупанти зосереджують на утриманні займаних позицій. Росіяни здійснювали артилерійські обстріли в районах населених пунктів Дібрівне, Грушуваха, Велика Комишуваха, Краснопілля та Долина. В районі Богородичного українські захисники успішно відбили ворожий штурм.

На Краматорському напрямку ворог активних дій не вів. На Сєвєродонецькому напрямку окупанти продовжують обстрілювати зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню підрозділи українських військ.

Загарбники завдали авіаційних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури в районах Устинівки та Лисичанська. Артилерійські обстріли цивільної інфраструктури зафіксовано неподалік Лисичанська, Гірського та Устинівки. Тривають бойові дії за контроль над Сєвєродонецьком.

Крім того українські воїни звели нанівець спроби штурмових дій ворога в районах населених пунктів Мирна Долина та Біла Гора.

На Бахмутському напрямку, під прикриттям артилерійських обстрілів, в районі Миколаївки намагалася діяти диверсійно-розвідувальної група противника. В результаті вогневого ураження, отриманого від наших воїнів, вона відступила.

У подальшому ворог здійснив спробу штурму, успіху не мав. Крім того, окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Білогорівка, Берестове, Яковлівка, Покровське. Завдали авіаударів неподалік Малорязанцевого та Білогорівки.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних дій не вів. Здійснив обстріли цивільної інфраструктури поблизу Кам’янки, Гуляйполя, Авдіївки, Вугледара, Малинівки та Залізничного. Завдав авіаударів по населених пунктах Малі Щербаки, Мар’їнка, Вугледар, Костянтинівка та Новомихайлівка.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...