ЗСУ відкинули окупантів на північ від Авдіївки та розбомбили колону техніки, - експерт

Українські військові відкинули російських окупантів на північ від Авдіївки. Про це повідомив військовий експерт BILD Юліан Репке, передають Патріоти України.

Як зазначається, російські війська перейшли у наступ під Авдіївкою та заволоділи ділянкою на південному сході міста. Водночас ЗС РФ продовжує спроби захопити село Степове на північному заході, щоб оточити угруповання українських військових. Днями вони перейшли до чергового наступу з-під Красногорівки, атакувавши Степове колоною сучасних БТР-82А.

“Українські війська на якийсь час зупинили нестримне просування російської армії на північ від стратегічно важливого міста Авдіївка. Завдяки потужному вогню колону сучасних російських БТР вдалося зупинити та знищити”, - наголосив Юліан Репке.

Він також додав, що внаслідок запеклих боїв окупантів відкинули від Степового. Росіяни втратили контроль над місцевістю. Знищено декілька БТР-82А, кожен з яких коштує 1,7 млн євро.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...