ЗСУ відправили в небуття ще один російський вертоліт

В небі над Херсонською областю протиповітряна оборона України знищила російський гелікоптер. Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю повітряного командування "Південь", передають Патріоти України.

"30 вересня близько 21.30 години в Бериславському районі Херсонщини силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збито російський вертоліт Ка-52. Щодня нищим окупантів, наближаємо Перемогу", - йдеться повідомлення.

Водночас за даними Повітряного командування "Центр", чиї підрозділи виконують бойові завдання в оперативному підпорядкуванні ПвК "Південь", йдеться про вертоліт Мі-8.

Кинуть усі сили? Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:28

У росіян справді є план можливого захоплення двох міст - Харкова і Сум. Але українські війська не знають, наскільки ці плани серйозні, передають Патріоти України. з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка ...

Крах все ближче: Росія платить рекордні 25% бюджету за параною Путіна, - розвідка США

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:57

"Параноїдальний страх" російського диктатора Володимира Путіна перед нібито спробами Заходу "обмежити владу Росії" призвів до витрат приблизно 25% державного бюджету РФ на мілітаризацію, заявила директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс, передаю...