ЗСУ влаштували окупантам "просмаження" - уражено ворожі пункти управління та позиції ППО

За добу українська авіація завдала по ворогу 11 ударів. Вже відомо, що внаслідок "просмаження" уражено ворожі пункти управління, позиції протиповітряної оборони та понад 10 районів зосередження окупантів та їхньої техніки, передають Патріоти України.

У зведенні Генштабу ЗСУ станом на 6:00 повідомляється, що підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили 2 пункти управління ворога, 7 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та 4 інших важливих військових об’єкти окупантів.

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 11 ударів. Під ураження потрапили 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 7 позицій засобів протиповітряної оборони противника. Підрозділи протиповітряної оборони збили БпЛА типу "Орлан-10", 11 дронів "Shahed-136" та 2 крилаті ракети "Калібр", - розповіли у Генштабі.

Також з'явилося уточнення, що 3 листопада в результаті вогневого ураження ворожої переправи поблизу населеного пункту Антонівка Херсонської області, було знищено буксир, а ще два плавзасоби отримали пошкодження та потребують ремонту.

"Також підтверджено ураження колони окупантів, що очікувала на переправу в районі населеного пункту Ольгівка. Інформація щодо втрат живої сили ворога уточнюється", - йдеться у зведенні. Також зазначається, що 4 листопада в районі населеного пункту Нововасилівка Миколаївської області було знищено 6 паливозаправників противника.

"Я б казала про комбінацію причин": Деканоїдзе пояснила, як Грузія дожилася до загрози проросійського реваншу

неділя, 12 травень 2024, 7:23

Помилки Заходу після 2008 року та анексії Криму, помилки грузинської опозиції, корупція та клептократія, які розквітли при експрем’єрові Грузії та засновнику правлячої партії країни «Грузинська мрія» Іванішвілі, призвели до того, що Грузія розвертаєтьс...

Випадків все більше: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ скидає бомби на свою територію

неділя, 12 травень 2024, 6:52

Аварійні сходження боєприпасів з російських літаків на власній території означають системну проблему, яка становить велику загрозу для цивільного населення РФ. Про це повідомляє Міністерство оборони Британії. Розвідка згадує серію випадків сходження б...