ЗСУ вибили окупантів з двох населених пунктів під Ізюмом, - ISW

Звільнення армією України Ізюма Харківської області призвело до того, що наші війська фактично контролюють північ Донбасу. З'являються більш вигідні варіанти для наступу. Українські сили ламають російську армію і знищують її кращі підрозділи. Однак попереду очікуються важкі бої. Про це заявив директор Українського центру безпеки і співробітництва Сергій Кузан, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Главреду він розповів про те, що після деокупації Ізюма українська армія отримала більше можливостей для подальшого наступу на Донбасі.

"Україна створює для себе набагато кращі умови. Звільнення Ізюма призвело до контролю фактично над північчю Донецької та Луганської областей. Створюються більш вигідні передумови для битви за Донбас. Сьогодні вже чуємо такий жарт: Путін сказав, що треба виходити на адміністративні межі Донецької області до 15-го вересня – ЗСУ якраз і виконують це побажання", - зазначив Кузан.

Також він додав, що ЗСУ продовжують трощити війська РФ, однак на Україну чекають важкі бої. "Але нам треба розуміти, що попереду на нас чекають важкі і затяжні бої. Треба до них готуватися. Однак ми поступово ламаємо російську армію і вже знищили всі її кращі підрозділи", - підкреслив Сергій Кузан.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...