ЗСУ викрали у окупантів БМП командира, - Бутусов

Бійці Збройних сил України помітили та викрали бойову машину піхоти командира 8-ї роти 35-ї гвардійської мотострілецької бригади російської армії, капітана Дмитрия Фурдуя. Трофей захисники роздобули на березі річки Сіверський Донець. Про це повідомив журналіст, головний редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, 20 травня. Він також опублікував відповідне фото, передають Патріоти України.

Бутусов пообіцяв, що згодом зробить репортаж з розпаковкою ворожої техніки. За його словами, "там багато цікавого".

"Тільки що під час огляду місця бою в 100 метрах від зайнятого противником берега Сіверського Донця разом з українськими воїнами помітили та угнали БМП командира 8-і роти 35-і гвардійської мотострілецької бригади ЗС РФ капітана Дмитрия Фурдуя. Згодом буде репортаж з распаковкой БМП, там багато цікавого", – написав Бутусов.

Напередодні журналіст повідомляв, що захисники України в бою здобули ще одну трофейну одиницю техніки російських окупантів. Йдеться про самохідну гаубицю Акація-М. За його словами, гаубицю російські військовослужбовці кинули в одному з населених пунктів Харківської області після того, як воїни Збройних сил України вибили їх з позицій.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...