ЗСУ "вивели з ладу" два десятки окупантів разом з технікою: У Харківській області знищено пункт управління ворога

У Харківській області ЗСУ завдали удару по пункту управління російських окупантів. У результаті ліквідовано та поранено зо два десятки російських загарбників включно з начальником штабу та понівечено усю ворожу техніку. Деталі знищення ворожого пункту управління розповів журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Підтверджується інформація, що 24 червня ЗС України завдали артилерійського удару по пункту управління угруповання військ “Ізюм”, що базувався у місті на території ліцею. Сам ПУ та вся техніка охорони та забезпечення, що базувалася біля будівлі, повністю знищені. Втрати серед особового складу: понад 8 військовослужбовців загинули та понад 13 – поранені (у тому числі начальник штабу однієї з дивізій 20 армії у критичному стані)", - написав журналіст.

Слід зазначити, що у цьому пункті базувався командний склад Західного військового округу (в/ч 11000, Санкт-Петербург), 20 загальновійськової армії (в/ч 89425, Вороніж) та 1 танкової армії (в/ч 73621, Баковка).

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...