ЗСУ вже близько: Куп'янська міськрада закликала до містян готувати сховища та стратегічний запас їжі

Мешканців закликали Міська рада Куп'янська, що розташований на тимчасово окупованій Росією території Харьківської області, вперше за півроку війни опублікував повідомлення. Відеозвернення депутата міської ради Вадима Крохмаля з'явилося на Facebook-сторінці міськради увечері, 6 вересня, передають Патріоти України.

«Шановні куп'янчани! Будь ласка, не нехтуйте своєю безпекою та безпекою своїх близьких! Готуйте сховища та стратегічний запас їжі. Тримайте зарядженими павербанки. ЗСУ вже близько. Куп'янськ – завжди був і лишається українським містом. Слідкуйте за повідомленнями з офіційних джерел», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, ЗСУ відбили деякі населені пункти на півдні України. Однак, про звільнені території повідомлять пізніше, щоб не піддавати їх масованим ударам з боку окупантів.

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...

Знищено принаймні два МіГ-31: Розвідка Британії оцінила наслідки останньої атаки на авіабазу "Бельбек" у Криму

субота, 18 травень 2024, 21:25

Ураження військових об'єктів росіян у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на 15 травня демонструє загальне погіршення здатності Росії захищати повітряний простір навколо Криму. Про це йдеться у звіті міноборони Великої Британії. Зазначається, що вн...