ЗСУ взяли Бахмут у напівоточення, - Міноборони України

Українські воїни взяли місто Бахмут Донецької області в напівоточення, що дає їм можливість знищувати російських загарбників. Супротивник змушений оборонятися у тій частині міста, яку він контролює, написала заступниця міністра оборони Ганна Маляр у своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Ворогу не вдалось оточити Бахмут, і вони втратили частину панівних висот довкола міста", - зазначила чиновниця.

За її словами, просування українських воїнів у передмісті по флангах, яке і зараз триває, дуже сильно ускладнює росіянам перебування у Бахмуті. Маляр додала, що у місті захисники України контролюють промислові та інфраструктурні об’єктами й приватний сектор у районі "Літак".

"Наші війська взяли місто у напівоточення, що дає нам можливість знищувати ворога. Тому ворогу, у тій частині міста, яку він контролює, доводиться оборонятись", - підкреслила вона.

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...