ЗСУ з дрона "Валькірія" знищили ворожий склад боєприпасів до "Ураганів"

Українські артилеристи, використовуючи безпілотний літальний комплекс "Валькірія", влучно поцілили у склад боєприпасів окупантів на Донбасі.

Склад загарбників було знищено. Про це повідомляє оперативне командування "Північ" у Facebook, оприлюднивши відповідне відео наслідків роботи українських бійців.

"Славетна українська "Валькірія" знову б’є окупантів! Десь на Донбасі за допомогою БПАК наші захисники влучно поцілили в склад боєприпасів до "Урагану" та знищили його", – йдеться у підписі до відео.

БПАК "Валькірія" – що про нього відомо

"Валькірія" – це безпілотний авіаційний комплекс українського виробництва. Він призначений як для військового, так і для цивільного використання. Комплекс може використовуватися для забезпечення моніторингу, повітряної розвідки, відеоспостереження і коригування артилерійського вогню вдень та вночі.

До складу БПАК також входить захищений ноутбук, який є наземною станцією керування.

На безпілотнику встановлені 4k камери, тепловізор і гіростабілізовані платформи.

Раніше повідомлялося, щ

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...