ЗСУ займають нові позиції: Українські військові розповіли про підготовку контрнаступу

Українські військові з 63-ї бригади ЗСУ, які вже кілька місяців тримають оборону в лісах між Донецькою і Луганською областями, розповіли про підготовку контрнаступу. Зараз вони висуваються на одну з позицій недалеко від міста Кремінна в Луганській області, розповіли українські захисники в коментарі Сurrenttime, передають Патріоти України.

"Вони (росіяни) вже дуже давно пробують зайти в ліс, але у них не виходить, – описують розклад сил на позиції українські військові. - Ми їх запустимо трохи, а потім закриємо їх там, і все".

Разом з тим бійці ЗСУ підтвердили дані про те, що в лавах російської армії на ділянці фронту в районі Кремінної воюють елітні підрозділи з досвідченими бійцями. Військові 63-ї бригади ЗСУ це підтверджують.

"Вони обережні, розумні, майже повністю дублюють нас в тактичних діях, але один у них мінус: ми на своїй землі, а вони ні", – зауважують вони. При цьому українські військові заявили, що чекають наказу про початок контрнаступу для звільнення окупованих територій. "Зараз ми просто чекаємо, коли нам дадуть команду на контрнаступ, – кажуть військові на передовій. - Наші пацани всі готові, заряджені. Так що буде весело!".

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...