ЗСУ захопили на Харківському напрямку підполковника російської армії (відео)

Під час контрнаступальної операції на Харківському напрямку українські військові захопили у полон окупантів, серед яких виявився підполковник російської армії, передають Патріоти України.

У той же час, де саме було знято оприлюднені кадри, не уточнюється. ЗСУ продовжує свій контрнаступ, який розпочався 29 серпня, звільняючи українські території одразу на кількох напрямках.

Сили оборони утримують Антонівський міст та інші переправи через Дніпро на Херсонщині під вогневим контролем, не даючи окупантам відновити критично важливі для них маршрути.

Таким чином, вони заблокували перекидання російських військ, що серйозно знизило можливості ЗС РФ у цьому регіоні. Окрім Херсонської, активний контрнаступ розпочався також і у Харківській області.

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...