"ЗСУ завдадуть масованих ударів по центральній частині РФ": На росТБ почали готувати росіян до неминучого програшу (відео)

Російські пропагандисти розповсюджують чергову фейкову інформацію про українську армію. Так, в ефірі телепередачі Ольги Скабєєвої було заявлено, що "ЗСУ завдадуть масованих ударів по центральній частині Росії", передають Патріоти України.

Відео з цим фрагментом поширилося мережею. На росТБ почали готувати росіян до неминучого програшу. В ефірі Скабєєвої спрогнозували удари ЗСУ по військових об'єктах у центрі Росії та сценарій програшу РФ. "Я не виключаю удар ЗСУ в нашому глибокому тилу центральної частини Росії", – заявив гість програми. Також пропагандисти не заперечують ймовірності успішного контрнаступу українських військ.

Гість програми Скабєєвої відзначив велику кількість сучасної зброї на рахунку в армії України, яку можуть застосувати для атаки по території Російської Федерації.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...