ЗСУ завдали комплексного удару по окупантах на Херсонщині

Захисники України вдарили по російських позиціях в Олешківських пісках та Таврійському. Місцеві жителі також повідомляють про вибухи на аеродромі у Чорнобаївці передають Патріоти України.

Українські захисники у понеділок, 11 липня, обстріляли позиції російських окупантів у Херсонській області. Зокрема, було атаковано пункт управління військами РФ. Про це повідомили в Оперативному командуванні Південь.

Зазначається, що ракетно-артилерійські підрозділи України завдали удару по можливих позиціях російських ЗРК С-300 у районі Олешківських пісків.
При цьому згодом українські війська атакували пункт управління ворожими військами в Таврійському. "Остаточні втрати противника дорозвідуються та уточнюються", - додали в ОК Південь.
Тим часом у Херсонській ОВА з посиланням на слова місцевих жителів повідомили про потужні вибухи у Таврійському та обласному центрі, а також у районі аеропорту біля Чорнобаївки.
Нагадаємо, що вночі 11 липня українські військові завдали удару по позиціях російських окупантів у Таврійську Херсонської області. Знищено пересувний командний пункт ворога, військову техніку, радари та антени, ППО.

"Виступаю за відкриття цієї дискусії": Макрон запропонував ідею використання французьких ядерних боєголовок для захисту ЄС від Росії

неділя, 28 квітень 2024, 16:53

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що готовий обговорити використання французьких ядерних боєголовок для захисту Європи від загроз з боку Росії. Про це повідомляє Politico, передають Патріоти України. "Я виступаю за відкриття цієї дискусії, яка...

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...