Ворог сам "скоригував" вогонь: ЗСУ завдали удару по ремонтній базі ЗС РФ, яку розпізнали за відео пропагандистів

удар все

Збройні сили завдали удару по російській ремонтній базі, яка знаходилася на базі підприємства в окупованій Горлівці. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ в Телеграмі, передають Патріоти України.

У сюжеті російських пропагандистів ішлося про цехи, на яких відновлюють і ремонтують пошкоджену техніку. У кадр потрапили танки, БМП, КамАЗи й інші броньовані машини. OSINT-аналітики швидко змогли встановити місце, де РФ спорудила базу. Цим місцем виявився горлівський машиноремонтний завод за 15 км від лінії фронту.

Тепер ЗСУ завдали удару по російському об'єкту."Горлівка, українські воїни знищують скупчення людей і ремонтні бази орди, мабуть ті самі, про яких писали добрі люди, і які вже стояли в черзі на знищення", — зазначається в публікації.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...