ЗСУ збили черновий російський штурмовик, під час атаки стерв'ятника на українські позиції у Донецькій області

Фото: t.me/Tsaplienko

На Донеччині воїни-зенітники збили російський Су-25. Про це повідомив телеграм-канал Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця".

"На Покровському напрямку наші українські військові збили російський літак Су-25, який обстрілював позиції підрозділів Сил оборони. (...) Тепер догорає в степах українського Донбасу", - йдеться у повідомленні “Хортиці”.

Зазначається, що ворожу "пташку" примусово приземлили зенітники 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...