ЗСУ збили "нє імєющій аналогові в мірє" секретний дрон ФСБ (фотофакти)

Російський розвідувальний дрон «Картограф» (фото)

Модель безпілотного комплексу була розроблена для потреб ФСБ Російської Федерації

Десантники ЗСУ збили засекречений російський розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс «Картограф». Про це повідомляє пресслужба ЗСУ.

В одному з районів виконання завдань, військовослужбовцями Десантно-штурмових військ Збройних Сил України був успішно збитий засекречений російський розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс «Картограф»», – йдеться у повідомленні.

За словами офіцера розвідувального підрозділу Десантно-штурмових військ, дана модель безпілотного комплексу була розроблена для потреб ФСБ Російської Федерації, і використовувалася країною-агресором під час під час ведення бойових дій на важливих напрямках. Однак, наші десантники назавжди «приземлили» цю «комітетську» пташку.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...